Väeehe, mis toetab sinu hinge valikuid!

Iga päev teeme valikuid ning kõnnime valitud teed, et olla õnnelikum ja rahulolevam. Soovime mõista, kes me oleme ja miks me oleme just siia ja praegu sündinud. Eksime, kukume, tõusema taas püsti, armume, rõõmustame ja seda kõike selleks, et saada elus uusi kogemusi ja kogemisi. Vahest tundub, et oma südamehäält kuulata on väga keeruline, sest mõistus ütleb midagi muud….ja siis tulevadki appi meile sõbrad kristallid- poolvääriskivid.
Rahulolupesa kristallihaldjad Kaire ja Natalja ootavad kristllihuvilisi osalema koosloomises. Inspireerivas vestlusringis lood sa endale läbi tunnetuse ja intuatsiooni käevõru, mis toetab sinu hinge arengut. Kui teed seda läbi kohalolu ja armastuse, saab ehe endale erilise väe. Räägime kristallidest, kuidas erinevad kristallid mõjutavad meid ning sellest, kuidas oma käevõrusid ja kristalle puhastada ja laadida. See väekas hingekäevõru, mis sel õhtul valmib, annab energeetilist kaitset, toetab Sind sinu otsustes ja maandab Sind.

Osalustasu 15€, millele lisandub poolväärisivide maksumus orienteeruvalt 10€-50€.

Võib tulla ka ainult kuulama ja kristalle imetleme. Kui meisterdad endale käevõru,siis võetakse käevõru maksumusest maha 5,-

Palun registreeruda sündmuse all, kuna osalejate arv on piiratud.
Koha kindlustab tagastamatu ettemaksu 5,- maksmine kontole MTÜ Ingli Kalli kontole EE083300334263130001 ( selgitusse osaleja nimi ja kuupäev).
Oled tänu ja rõõmuga oodatud kristallienergiatesse….