MEIE MOTO

Kes me oleme: Me tahame selle sees elada ja kasvada.

Meie moto: » Ole ise see muutus, mida Sa maailmas näha tahad.» — Mahatma Gandi.

Millised võimalused ootavad Sind Holistika keskuses?

Avatud keskuses saame pakkuda endisest rohkem ja mitmekesisemaid isikuarengut soodustavaid teenuseid. Oleme siin ühendanud erinevad treeningud ja teraapiad, et olla toeks ja abiks Sinu teel parema, ilusama ja tervema mina poole.

Sa oled omamoodi ja eriline, teist sellist pole olemas. Meie soov on toetada Sind sinu teel.

Meie keskuses on  avarad ja kaasaegselt sisustatud ruumid. Saalis pakume erinevaid liikumistunde. Kuid jätkuvalt on meie põhiprintsiip individuaalne lähenemine – suurte rühmatreeningute asemel toimuvad meie treeningud korraga maksimaalselt 8-10 inimesele.

Teraapiakabinet on vajaliku sisustusega ja sobilik kasutamiseks  terapeutidele, psüholoogidele individuaaltööks ja ka pereteraapiaks.

Keskuses on meil oma köök, mis annab võimaluse ühendada treeningud tervisliku toitumise teemadega ja seda ka praktikas ellu viia.

Kekus on loodud, et pakkuda inimestele privaatset ja turvalist keskkonda, kus saab tegeleda eneseabi ja –arenguga selleks, et saavutada maksimaalne kasu oma tervisele.

Kes Sind sellel teel meie stuudios aitavad?

Oleme oma keskuses loonud turvalise ja hoitud keskkonna, kus Sind ootavad holistilise regressiooni terapeut Lagle Arm ja liikumise, pilatese ja hingamisravi õpetaja Katja Loide  ning psühholoog ja pereterapeut Olga Ignatovets. 

Kui Sa oled võtnud vastu otsuse minna oma sisemaailma, vaadata oma hinge seestpoolt, oled teel enese tundmaõppimise, terviklikumaks ja tervemaks saamise poole, siis oled oodatud meie Holistika Keskusesse!