Hinge tervendamise rännak

Hea hingeraja otsija, oled oodatud hingerännakule Holistika Stuudiosse 4. veebruaril kell 15.00.

Trummirännakul läheme kohtuma oma tervikliku ja algse hingega. Saadame enda juurest ära kõik need osad, mis ei ole meie omad, ning koondame kokku ja lõimimime endasse enda hingeosad, mille oleme kunagi ära kaotanud. Kaotsi läinud hingeosad on meie hinge kadumaläinud energia ja potentsiaal. Kui koondame need hingeosad kokku ja lõimime endasse, siis saame seda uut energiat enese hinge arenguks kasutada. Ühises ringis loome ruumi sellele uuele teadvusseisundile, et see saaks avarduda ja meie sees kindla koha leida.

Kui tunned kutset oma hinge vaadata, siis teata oma osalemisest loomisringide FB-postkasti kaudu või loomisringid@gmail.com.

Osaluspanus: 12 eurot.

Rändama viib ja ruumi hoiab Karen.