Naisterituaal koos väestavate gongihelidega

Armas sõsar, oled oodatud naiste väeringi Jõhvi 24. märtsil kell 14.00.

Me kohtume kevade alguses, et ennast kevadisele tärkamisele avada. Väering on pühendatud vanast vabanemisele ja meie sisemise väe äratamisele.

Rituaali ajal teeme ühises ringis trummihelide saatel emakameditatsiooni, kus puhastame ennast vanadest suhetest ja sidemetest, mis meie hinge arengut enam ei teeni. Loome ruumi uuele ja enda jaoks sobivale, et see saaks avalduda ja hakkaks juhatama meie valikuid. Meditatsiooni juhatavad ja toetavad gongihelid. Gongi tervendavad helid aitavad meil enese sees selgust luua ja meie seisundit võimendada. Nii nagu taevakehad, on ka gongid harmoonilises kooskõlas ning loovad ühtse resonantsi, viies meid tagasi oma loomupärasesse looduslähedasse seisundisse.

Naiste väering kannab tervendavat väge. Siin sünnib eriline ühisvägi, mis tõstab ja toetab ja kannab. Naisteringis saab mõnikord paljugi nähtavaks, siin võime näha seda rada, mis meile tõeliselt rahuldust pakub.

Koosolemine kestab u kolm tundi. Teata oma osalemisest hiljemalt 22. märtsiks kas e-posti teel (loomisringid@gmail.com) või loomisringide FB-postkasti, et teaksime rituaali ette valmistades just Sinuga arvestada. Enne rituaali saadame igale osalejale ka täpsemad juhised.

Osaluspanus on 18 eurot (tasuda saab kohapeal).

Gongihelisid loob Tiina ja rituaaliruumi hoiab Karen.