Seminar jääb ära! “Mehe ja naise tervis. Seljavalu. Alaselja nimmelülid.”

17.11.2019 toimuma pidanud seminar “Mehe ja naise tervis. Seljavalu. Alaselja nimmelülid” jääb ära.

 

Kutsume kõiki osalema 17.11.2019  kell 14.00 seminaril “Mehe ja naise tervis. Seljavalu. Alaselja nimmelülid” et selgitada miks tekib seljavalu ja kuidas seda efektiivselt leevendada.

Kellele on seminar mõeldud?

Me kutsume osalema mehi ja naisi:

  • kellel valutab selg kui ka neid kellel ei valuta,
  • kes soovivad muuta ennast ja enda füüsilist keha,
  • kes on seotud meditsiini valdkonnaga ja rehabilitatsiooniga,
  • kes ise tegelevad kehakultuuri ja joogaga ning neid, kes seda õ

Kõiki, kes soovivad teada ja omandada uusi teadmisi!

Mida te saate teada?

Sellel seminaril tutvustatakse lülisamba nimmeosa lülide anatoomiat ja biomehhaanikat, selgitatakse mis on lülide osteokondroos. Miks tekib alaselja valu ja kuidas on see seotud “suletud keha sündroomiga”. Räägime teile, kuidas ja miks tekib song lülisamba nimmeosas, ja kas on see seotud alaselja valuga. Räägime lülisamba nimmeosa songa operatsioonidest, selle vajalikkusest ja efektiivsusest.

Tulemused?

Te õpite lihtsaid kuid väga efektiivseid harjutusi, mis aitavad teil ära võtta või leevendada alaseljavalu. Te võite kohe kasutada seda enda praktikas, ja kui te tunnete enda kehas tulemuslikke muutusi, siis saate harjutusi enda sõpradele jagada. Lõpetamisel väljastatakse Pilates & Koolitus tunnistus.

Juhendaja:

MD., DO. Sergei Tamberg-Stenkin

1996 a. lõpetas Sankt-Peterburi Riikliku Pediaatria Meditsiini Akadeemia. 1996-1998 a. lõpetas sealse kliinilise ordinatuuri kateedri rehabilitatsiooni teaduskonnas spetsialiseeritud füsioteraapia eriala. 2004 a. lõpetas Venemaa Kõrgeima Osteopaatia Meditsiini Koolis spetsialiseeritud manuaalteraapia (osteopaatia) eriala, 2005 a. avaldatud diplomitöö “Lülisamba kaelaosa põhjustatud müoopia teke ja selle osteopaatiline ravi lastel” tulemusel diplomeeriti Osteopaatia Doktoriks (DO), pärast mida ta töötas Venemaa Kõrgeima Osteopaatia Meditsiini Koolis 2005-2017 a. strukturaalse osteopaatia õppejõuna.
On osalenud diplomi järgsetel seminaridel, mida on juhendanud: DO. Viola Frymann (USA), DO. Philippe Druelle (Kanada), DO. Jean-Pierre Barral (Prantsusmaa), DO. Conrad Speece (USA), MD. Thomas Myers (USA), DO. Erik Loussouarn (Prantsusmaa), DO. Robert Rousse ja teised kuulsad osteopaadid.

  1. Sergei Tamberg-Stenkin on välja töötanud enda autori metoodika “Suletud keha sündroomi” osteopaatiline ravi ning juhendab selle järgi diplomi järgseid seminare Moskvas, Sankt-Peterburis, Krasnodaris ja Nižni Novgorodis.

2017 a. alustas ta tööd Eesti Osteopaatia Erakoolis (www.osteopaat.ee) strukturaalse ja kraniaalse osteopaatia õppejõuna. Ta on Balti Osteopaatide Assotsiatsiooni eksamikomisjoni esimees. Laste ja täiskasvanute osteopaatiline vastuvõtt toimub Tallinnas (www.facebook.com/Ostepaatia Kliinik).

Seminar toimub vene keeles tõlkega eesti keelde. Eesti keelde tõlgib DO. Selena Tamberg-Stenkin (osteopaat ja Eesti Osteopaatia Erakooli õppejõud).

Seminari ajakava:

Teoreetiline osa

14:00 – 15:30 Lülisamba nimmeosa ja ristluu: anatoomia ja biomehhanika.

Mis on song lülidevaheketaste vahel. Operatiivne ja mittekirurgiline songa ravi – müüdid ja tegelikkus.

15:30 – 15:45 Paus (kohvi/tee paus on hinna sees).

15:45 – 16:15 Miks valutab alaselg.

Rinnadiafragma kui üks alaselja valude põhjustaja. Alakõhu ja vaagna siseorganid kui alaselja valude põhjustajad.

16:15 – 17:00 Praktiline osa

Alakõhu ja vaagna siseorganite harjutus kõhuli.

Alakõhu ja vaagna siseorganite harjutus istudes.

Alakõhu ja vaagna siseorganite harjutus selili (2 varianti).

Kompleksharjutus seljale.

Palume seminarile kaasa võtta: vihik ja pastapliiats, et üles kirjutada teile vajalikud mõtted.

Lõpetamisel väljastatakse Pilates & Koolitus tunnistus.

SEMINARI DETAILID:
 
AEG:
Pühapäeval, 17. novembril kell 14.00-17.00 (Tee paus 20min hinna sees ).
HIND:
Seminari maksumus – 37 eurot.
Koha seminarile garanteerib osaleja eest kokku 37 eurot broneerimistasu maksmine 17. novembriks: Pilates & Koolitused OÜ arvele: EE932200221066669581. Selgituseks – Seminar 17.11.
 
REGISTREERIMINE KUNI 15.11 :
Katja Loide
katja.loide@gmail.com